Experienta si seriozitatea ne caracterizeaza!
Tel. +40 348.807.803, +40 248.222.615 Mobil: +40 733.100.264

Termeni si conditii de utilizare


Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site. Continuarea utilizarii acestui site reprezinta acordul dumneavoastra asupra regulamentului dat.

Cuprinsul Regulamentului:

  • GENERALITATI
  • REGULI DE SECURITATE
  • MODIFICARI ALE SERVICIULUI
  • LEGATURI
  • STATISTICI


1. GENERALITATI

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza website-ul www.fima.ro, denumit in continuare generic "site". Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site sau care este inregistrat cu un cont de utilizator pe acest site.

FIMA SUDGAZ INSTAL SRL ofera acces liber la acest website si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente, pe baza de abonamente, doar in scopuri personale si noncomerciale.

FIMA SUDGAZ INSTAL SRL nu este responsabil pentru daunele rezultate din folosirea incorecta sau ilegala a materialelor si informatiilor incluse pe website.


2. REGULI DE SECURITATE

Nu sunt permise:

  • (1) stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
  • (2) incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
  • (3) incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua FIMA SUDGAZ INSTAL SRL fara autorizatie;
  • (4) incercarea de a interveni in functionarea serverului de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS" (denial of service).


3. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

FIMA SUDGAZ INSTAL SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui website, cu sau fara o notificare prealabila.


4. LEGATURI

FIMA SUDGAZ INSTAL SRL poate furniza legaturi ("link-uri") catre alte pagini sau resurse World Wide Web. FIMA SUDGAZ INSTAL SRL nu garanteaza si nu este responsabil de disponibilitatea acestora, si nu este responsabil in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe, sau disponibile pe, acestea.


5. STATISTICI

FIMA SUDGAZ INSTAL SRL isi rezerva dreptul de a inregistra anumite date ale vizitatorilor (numarul de accesari, adresa de ip, orele de accesare, rezolutia browserului etc) care acceseaza website-ul www.fima.ro in scop pur statistic si pentru optimizarea website-ului.
Parteneri